Ring til os på: 44 95 10 95

DCIM

  • dcTrack giver dig præcise realtidsbilleder af dine data centres servere, blade centre, virtuelle servere, applikationer, netværk, IP-adresser, opbygning af individuelle rack, kabelstruktur etc.
  • Endvidere kan du få realtidsbilleder af strømforbrug og på specifikke devices, Pr. rack eller for hele datacentret. Tilsvarende kan du få information om varmeafgivelse, hvor der er plads, strøm- og kølekapacitet til nye devices.

                                   

Raritans og Avocents’ certificerede partner i Danmark

Vi leverer både analoge og digitale løsninger til lokal- og remote management af servere, og serielle konsolservere til management af netværksudstyr og andet serielt udstyr.

Professionelle ”grønne” løsninger, som reducerer energiforbruget

Vi designer rummets indretning, sikrer adskillelse af varme og kolde luftzoner, samt optimering af det aktive udstyrs placering. Vi leverer energivenlige løsninger, hvor vi anvender den nyeste teknologi indenfor effektiv køling.

Mange års erfaring med netværksinstallationer

Hvis know-how, service, sikkerhed og god kvalitet er nøgleord for dig, så er GI-Networks din fremtidige netværksleverandør. Vi projekterer og installerer infrastruktur løsninger, der passer til dit behov.