KVM Switch løsninger

GI-NetWorks er Danmarks førende leverandør af server management løsninger. Vi er certificeret partner på enterprise niveau af både Avocent og Raritan. Løsningerne består af analoge og/eller IP-baserede KVM switche. Løsninger er baseret på den seneste teknologi, og er enterprise løsninger, der yder maksimal performance og optimerer oppetider.
Vores KVM løsninger er ikke proprietære, og kan derfor implementeres uafhængigt af serverplatforme, operativsystemer m.v. Løsningerne kan integreres i kundernes netværk og/eller helt uafhængigt af kundernes netværk; dvs. out-of-band.
Vi kan levere et bredt udvalg af KVM switche fra 4 til 64-porte i hver switch.  Løsningerne kan konfigureres således at flere tusinde servere kan tilgås og administreres fra centralt hold, såvel som  remote. Al kommunikation er krypteret; SSL, AES eller RC4. Løsningerne understøtter  alle standard protokoller, og størstedelen af dem supporterer overførsel af virtuelle medier.
Endelig kan vi centralisere management i et CommandCenter, der i princippet er en ”serverportal”, der giver totalt overblik over, fuld tilgang og kontrol over alt IT udstyr i kunders datacentre, uanset hvor mange lokationer de er fordelt på.
Denne type løsning giver en meget forhøjet sikkerhed, hurtig tilgang, mulighed for integration med f.eks. Active Directory og lign. database værktøjer til at differentiere brugerrettigheder og dermed øge sikkerheden, generere rapporter og reducere driftsomkostningerne.

GI-NetWorks har leveret mange managementløsninger til både store og mellemstore virksomheder i Danmark og ikke mindst til deres udenlandske lokationer. Kontakt os for yderligere information og/eller referencebesøg.