Ring til os på: 44 95 10 95

PDU’er / Strømskinner

GI-NetWorks er Danmarks førende leverandør af intelligente PDU’er / strømskinner

GI-NetWorks leverer et bredt udvalg af PDU’er/strømskinner  til power management.
Vi gør det muligt for dig at styre hvert enkelt udtag på et eller flere strømpaneler individuelt via IP, samt konfigurere de enkelte udtag således at de f.eks. er relateret til specifikke servere, switche etc. Det er endvidere muligt at integrere eksterne sensorer i vores løsninger til overvågning af f.eks. temperatur, fugt eller lign. miljømæssige parametre.

  • GI-NetWorks leverer  software til overvågning af strømforbrug
  • GI-NetWorks leverer PDU’er  med præcisionen  <1%, hvilket medfører at disse data må bruges som dokumentation for evt. viderefakturering.

PDU’er leverer vi i mange forskellige varianter for 19” montage og/eller for vertikal montage. Kapacitet fra 16 til 32A pr. fase. Både 1- & 3-fasede udgaver kan leveres med C13 og C19 udtag.
Endvidere har vi i vidt omfang mulighed for at producere PDU’erne som vore kunder ønsker dem.

Raritans og Avocents’ certificerede partner i Danmark

Vi leverer både analoge og digitale løsninger til lokal- og remote management af servere, og serielle konsolservere til management af netværksudstyr og andet serielt udstyr.

Professionelle ”grønne” løsninger, som reducerer energiforbruget

Vi designer rummets indretning, sikrer adskillelse af varme og kolde luftzoner, samt optimering af det aktive udstyrs placering. Vi leverer energivenlige løsninger, hvor vi anvender den nyeste teknologi indenfor effektiv køling.

Mange års erfaring med netværksinstallationer

Hvis know-how, service, sikkerhed og god kvalitet er nøgleord for dig, så er GI-Networks din fremtidige netværksleverandør. Vi projekterer og installerer infrastruktur løsninger, der passer til dit behov.