Ring til os på: 44 95 10 95

Datacentre

GI-NetWorks leverer totalløsninger inden for datacentre

Vi designer, etablerer og opgraderer avancerede datacentre og serverrum.

GI-Networks leverer datacentre som nøglefærdige løsninger eller som delløsninger efter aftale. Vi leverer professionelle ”grønne” løsninger som reducerer energiforbruget.

Vi rådgiver om den fysiske indretning og IT-infrastruktur, hvorved vi sikrer, at vores løsninger fungerer optimalt. Vi designer rummets indretning, sikrer adskillelse af varme og kolde luftzoner, samt optimering af det aktive udstyrs placering. Vi leverer energivenlige løsninger, hvor vi anvender den nyeste teknologi indenfor effektiv køling.


I kraft af vore medarbejderes brede kompetencer opfører vi datacentre uafhængig af underentreprenører, idet GI-NetWorks har egne projektledere, og teams til opbygning af datacentre.
GI-NetWorks har flere certificerede datacenter designere bl.a. ATS og ATD, samt C-Net.

Vi er ATD & ATS certificerede af Uptime Institute. (hhv. Tier level design og drift af datacentre).

Vi er endvidere C-net certificerede (CDCDP)

 

 

TEMP_FOIL_ATD000_Thomas_140213FOIL_ATS864_Eriksen_150129_rgbatd2FOIL-ATS866_Hansen_150129_rgb

Raritans og Avocents’ certificerede partner i Danmark

Vi leverer både analoge og digitale løsninger til lokal- og remote management af servere, og serielle konsolservere til management af netværksudstyr og andet serielt udstyr.

Professionelle ”grønne” løsninger, som reducerer energiforbruget

Vi designer rummets indretning, sikrer adskillelse af varme og kolde luftzoner, samt optimering af det aktive udstyrs placering. Vi leverer energivenlige løsninger, hvor vi anvender den nyeste teknologi indenfor effektiv køling.

Mange års erfaring med netværksinstallationer

Hvis know-how, service, sikkerhed og god kvalitet er nøgleord for dig, så er GI-Networks din fremtidige netværksleverandør. Vi projekterer og installerer infrastruktur løsninger, der passer til dit behov.