Ring til os på: 44 95 10 95

EL-inst. og belysning

Vi projekterer og installerer el-installationer, der passer til dit datacenter

Netop vor el – viden kombineret med vor specialviden indenfor IT-infrastruktur og hertil hørende støjproblemer sætter os i stand til at foretage fejlfindinger på både el og IT- installationer, ligesom det sætter os i stand til at råde og vejlede omkring jordingsanlæg og nødstrømsanlæg.

 
Vælger du GI-NetWorks, bliver dine installationer udført efter stærkstrømbekendtgørelsen og er håndværksmæssigt korrekte, så du som kunde ved, at dine installationer både er lovlige og funktionelle.

Raritans og Avocents’ certificerede partner i Danmark

Vi leverer både analoge og digitale løsninger til lokal- og remote management af servere, og serielle konsolservere til management af netværksudstyr og andet serielt udstyr.

Professionelle ”grønne” løsninger, som reducerer energiforbruget

Vi designer rummets indretning, sikrer adskillelse af varme og kolde luftzoner, samt optimering af det aktive udstyrs placering. Vi leverer energivenlige løsninger, hvor vi anvender den nyeste teknologi indenfor effektiv køling.

Mange års erfaring med netværksinstallationer

Hvis know-how, service, sikkerhed og god kvalitet er nøgleord for dig, så er GI-Networks din fremtidige netværksleverandør. Vi projekterer og installerer infrastruktur løsninger, der passer til dit behov.