Ring til os på: 44 95 10 95

Rack og kubeløsninger

Vi designer, leverer og installerer komplette løsninger med få eller mange datarack.


Vi fokuserer meget på at vores løsninger er skalerbare og at de kan udbygges i takt med at vores kunders behov for mere kapacitet stiger, hvilket også sikrer kundernes investering.

 
Til datacentre opbygger vi primært ”KUBE-løsninger” og indkapslede løsninger, idet de giver mulig for optimale køleløsninger.

 

GI-NetWorks har opbygget mange KUBE-løsninger for både store og mellemstore virksomheder. Kontakt os for yderligere information og/eller referencebesøg.

 

Raritans og Avocents’ certificerede partner i Danmark

Vi leverer både analoge og digitale løsninger til lokal- og remote management af servere, og serielle konsolservere til management af netværksudstyr og andet serielt udstyr.

Professionelle ”grønne” løsninger, som reducerer energiforbruget

Vi designer rummets indretning, sikrer adskillelse af varme og kolde luftzoner, samt optimering af det aktive udstyrs placering. Vi leverer energivenlige løsninger, hvor vi anvender den nyeste teknologi indenfor effektiv køling.

Mange års erfaring med netværksinstallationer

Hvis know-how, service, sikkerhed og god kvalitet er nøgleord for dig, så er GI-Networks din fremtidige netværksleverandør. Vi projekterer og installerer infrastruktur løsninger, der passer til dit behov.