Ring til os på: 44 95 10 95

UPS og Nødstrømsanlæg

Med et Nødstrømsanlæg fra GI-Networks undgår du strømsvigt og sikrer din virksomhed mod tab af vitale data.

GI-Networks leverer og installerer UPS-anlæg fra 500VA op til flere MVA

Vi har aftaler med alle de førende producenter og har vores egne elektrikere, som etablerer den nødvendige el-installation for UPS-anlæg, uanset hvilken type du vælger. Vi rådgiver naturligvis også gerne for at sikre at du vælger den eller de UPS løsninger du måtte have brug for nu og i fremtiden.

 
En lang række af de UPS-anlæg vi tilbyder er skalérbare, både hvad angår UPS-anlæggets effektmæssige kapacitet, samt for backuptid på batteridrift, hvilket naturligvis er en dynamisk faktor afhængig af hvor stor en belastning der forsynes via UPS-anlægget.

 
I mange større installationer vil det ofte være tilrådeligt også at installere en generator, dels for at sikre en lang backuptid i forbindelse med eventuelle længerevarende strømafbrud, og i øvrigt også for at minimere behovet for at have en større mængde battterier, der jo skal udskiftes regelmæssigt, idet de har en begrænset levetid.

 
På generator-anlæg har vi naturligvis også aftaler med alle de førende producenter og står naturligvis inde for fail-over funktion mellem UPS- og generator-anlæg.


Vi tilbyder naturligvis service aftaler på alle vore løsninger og hjælper gerne dig og din virksomhed med at finde frem til de løsninger der passer bedst til Jer.

Raritans og Avocents’ certificerede partner i Danmark

Vi leverer både analoge og digitale løsninger til lokal- og remote management af servere, og serielle konsolservere til management af netværksudstyr og andet serielt udstyr.

Professionelle ”grønne” løsninger, som reducerer energiforbruget

Vi designer rummets indretning, sikrer adskillelse af varme og kolde luftzoner, samt optimering af det aktive udstyrs placering. Vi leverer energivenlige løsninger, hvor vi anvender den nyeste teknologi indenfor effektiv køling.

Mange års erfaring med netværksinstallationer

Hvis know-how, service, sikkerhed og god kvalitet er nøgleord for dig, så er GI-Networks din fremtidige netværksleverandør. Vi projekterer og installerer infrastruktur løsninger, der passer til dit behov.