UPS og Nødstrømsanlæg

Med et Nødstrømsanlæg fra GI-Networks undgår du strømsvigt og sikrer din virksomhed mod tab af vitale data.

GI-Networks leverer og installerer UPS-anlæg fra 500VA op til flere MVA

Vi har aftaler med alle de førende producenter og har vores egne elektrikere, som etablerer den nødvendige el-installation for UPS-anlæg, uanset hvilken type du vælger. Vi rådgiver naturligvis også gerne for at sikre at du vælger den eller de UPS løsninger du måtte have brug for nu og i fremtiden.

 
En lang række af de UPS-anlæg vi tilbyder er skalérbare, både hvad angår UPS-anlæggets effektmæssige kapacitet, samt for backuptid på batteridrift, hvilket naturligvis er en dynamisk faktor afhængig af hvor stor en belastning der forsynes via UPS-anlægget.

 
I mange større installationer vil det ofte være tilrådeligt også at installere en generator, dels for at sikre en lang backuptid i forbindelse med eventuelle længerevarende strømafbrud, og i øvrigt også for at minimere behovet for at have en større mængde battterier, der jo skal udskiftes regelmæssigt, idet de har en begrænset levetid.

 
På generator-anlæg har vi naturligvis også aftaler med alle de førende producenter og står naturligvis inde for fail-over funktion mellem UPS- og generator-anlæg.


Vi tilbyder naturligvis service aftaler på alle vore løsninger og hjælper gerne dig og din virksomhed med at finde frem til de løsninger der passer bedst til Jer.