Ring til os på: 44 95 10 95

GI–NetWorks – Din leverandør af datacentre !

GI-NetWorks har leveret en lang række af datacenter løsninger til større danske virksomheder, ministerier etc. Vi lægger altid stor vægt på at løsningerne er så energioptimale som de fysiske rammer tillader.

Vi projekterer og installerer IT-infrastruktur løsninger, der passer til dit behov. Som certificeret kablingsinstallatør designer og udfører vi alle typer kobber- og fiberkabling, der understøtter alle former for datatrafik
Vi er ATD & ATS certificerede af Uptime Institute. (hhv. Tier level design og drift af datacentre).

Vi er endvidere C-net certificerede (CDCDP)

GI-Networks er Danmarks førende leverandør af management løsninger til Datacentre. Løsningerne er fra Raritan.

 

TEMP_FOIL_ATD000_Thomas_140213FOIL_ATS864_Eriksen_150129_rgb

Raritans og Avocents’ certificerede partner i Danmark

Vi leverer både analoge og digitale løsninger til lokal- og remote management af servere, og serielle konsolservere til management af netværksudstyr og andet serielt udstyr.

Professionelle ”grønne” løsninger, som reducerer energiforbruget

Vi designer rummets indretning, sikrer adskillelse af varme og kolde luftzoner, samt optimering af det aktive udstyrs placering. Vi leverer energivenlige løsninger, hvor vi anvender den nyeste teknologi indenfor effektiv køling.

Mange års erfaring med netværksinstallationer

Hvis know-how, service, sikkerhed og god kvalitet er nøgleord for dig, så er GI-Networks din fremtidige netværksleverandør. Vi projekterer og installerer infrastruktur løsninger, der passer til dit behov.