Ring til os på: 44 95 10 95

PDS og Fiberkabling

Vi projekterer og installerer infrastruktur løsninger, der passer til dit behov

Vi har mange års erfaring med netværksinstallationer.

Som certificerede kablingsinstallatører designer og udfører vi alle typer kobber og fiberkabling, der understøtter alle former for datatrafik.

Hvis know-how, service, sikkerhed og god kvalitet er nøgleord for dig, så er GI-Networks din fremtidige netværksleverandør.


Hos GI-Networks får du det rigtige produkt til den rigtige pris og til den rette tid.

Vi leverer den bedst mulige service

Uanset hvilken form kabling din virksomhed søger, har vi de tekniske kompetencer og løsninger. Med et moderne kablingsnetværk får virksomheden en platform til at integrere alle nuværende og fremtidige behov.
Vi har alt indenfor testudstyr og certificerede teknikere.

  • Netværksdesign/ rådgivning
  • Projektstyring
  • Installation/ dokumentation
  • Konfigurering
  • Test & certificering
  • Renovering af krydsfelter m.v.

Raritans og Avocents’ certificerede partner i Danmark

Vi leverer både analoge og digitale løsninger til lokal- og remote management af servere, og serielle konsolservere til management af netværksudstyr og andet serielt udstyr.

Professionelle ”grønne” løsninger, som reducerer energiforbruget

Vi designer rummets indretning, sikrer adskillelse af varme og kolde luftzoner, samt optimering af det aktive udstyrs placering. Vi leverer energivenlige løsninger, hvor vi anvender den nyeste teknologi indenfor effektiv køling.

Mange års erfaring med netværksinstallationer

Hvis know-how, service, sikkerhed og god kvalitet er nøgleord for dig, så er GI-Networks din fremtidige netværksleverandør. Vi projekterer og installerer infrastruktur løsninger, der passer til dit behov.