Ring til os på: 44 95 10 95

Fiber kabling

GI-NetWorks installerer og reparerer alt indenfor fiberoptisk kabling.

GI-NetWorks har specialiseret sig i lyslederkabling

  • Løsninger af høj kvalitet og med udgangspunkt i virksomhedernes behov.
  • Optimale og sikre løsninger for virksomheder.

 

Fiberoptiske kabler er enestående indenfor sikkerhed af datatransmission, da kablerne ikke er sårbare overfor for eksempel lynnedslag eller elektronisk støj.
GI-NetWorks har specialiseret sig i splidsning og blæsning af fiber- og mikrokabler. En teknisk, optimal løsning med høj hastighed. Fiberkablerne kan skydes op til 2 km og der kan udvides til større kapacitet og er således en fremtidssikret løsning.

 
Vi har specialiseret os i, at foretage fiberoptiske analyser på netværks backbones.  Vores analyser giver kunden et opdateret billede af hvordan ”livsnerven” i virksomheden har det.  Ved at benytte vores analyser, ”bliver fejlene fundet inden de opstår”. Ved gennemgang af backbonen inspicerer vi samtlige konnektorer visuelt og derefter renses, og evt. poleres de.  Alle målinger foretages med vores OTDR instrumenter.  Derved får vores kunder grafisk dokumenterede målinger.

GI-NetWorks tilbyder:

  • Rådgivning om lyslederkabling
  • Projektering af lyslederinstallationer
  • Etablering af lyslederkabling
  • Test og dokumentation

 

Raritans og Avocents’ certificerede partner i Danmark

Vi leverer både analoge og digitale løsninger til lokal- og remote management af servere, og serielle konsolservere til management af netværksudstyr og andet serielt udstyr.

Professionelle ”grønne” løsninger, som reducerer energiforbruget

Vi designer rummets indretning, sikrer adskillelse af varme og kolde luftzoner, samt optimering af det aktive udstyrs placering. Vi leverer energivenlige løsninger, hvor vi anvender den nyeste teknologi indenfor effektiv køling.

Mange års erfaring med netværksinstallationer

Hvis know-how, service, sikkerhed og god kvalitet er nøgleord for dig, så er GI-Networks din fremtidige netværksleverandør. Vi projekterer og installerer infrastruktur løsninger, der passer til dit behov.