Ring til os på: 44 95 10 95

PDS kabling

GI-NetWorks har specialiseret sig i PDS-kabling

PDS (Premises Distribution System) er et struktureret kabelsystem, der danner grundlaget for en fremtidsorienteret netværksløsning. Løsningerne er universelle og standardiserede og kabelsystemerne kan overføre alle nuværende og forventede fremtidige kommunikationsstandarder.
GI-NetWorks tilbyder rådgivning, projektering, PDS-kabling, etablering af fiberring mellem afdelinger, renovering af krydsfelter m.v.
Sammen med vores kunder udarbejder vi en kablingsguide som beskriver, hvordan vores kunder ønsker at vi arbejder med deres IT-infrastruktur.

 

Udviklingen indenfor IT-teknologi går rivende hurtigt

Derfor er et minimumskrav til nutidens netværkssystemer,  at de er til at vedligeholde og udbygge, både på kort og på langt sigt.  På den måde netværk har været opbygget igennem en række år, består de alt for ofte af forskelligartede løsninger.  Denne mangel på struktur og sammenhæng gør kommunikation og datatransmissioner unødigt langsomme og komplicerede og medfører i længden betragtelige tab for virksomheden.

 

Vi  tilbyder specialydelser indenfor netværksløsninger.

Ydelserne kan f.eks. være:

  • Netværksdesign/ rådgivning
  • Projektstyring
  • Installation/ dokumentation
  • Konfigurering
  • Test & certificering
  • Renovering af krydsfelter
  • m.v.

 

 

 

Raritans og Avocents’ certificerede partner i Danmark

Vi leverer både analoge og digitale løsninger til lokal- og remote management af servere, og serielle konsolservere til management af netværksudstyr og andet serielt udstyr.

Professionelle ”grønne” løsninger, som reducerer energiforbruget

Vi designer rummets indretning, sikrer adskillelse af varme og kolde luftzoner, samt optimering af det aktive udstyrs placering. Vi leverer energivenlige løsninger, hvor vi anvender den nyeste teknologi indenfor effektiv køling.

Mange års erfaring med netværksinstallationer

Hvis know-how, service, sikkerhed og god kvalitet er nøgleord for dig, så er GI-Networks din fremtidige netværksleverandør. Vi projekterer og installerer infrastruktur løsninger, der passer til dit behov.