Ring til os på: 44 95 10 95

IP-videoovervågning

Videoovervågning og sikringsløsninger

GI–NetWorks projekterer, installerer og servicerer markedets mest moderne og effektive teknologier indenfor Videoovervågning og sikkerhedsløsninger.
Alle løsninger anvender den nyeste IP- teknologi, vi bruger kun produkter fra de førende producenter, med den højeste kvalitet på sikringsmarkedet.
Vi går ikke på kompromis med kvalitet og funktionalitet.


Vores løsninger tilpasses individuelt, vi sikrer at selv de mest kompliceret løsninger vi er brugervenlige og lette at håndtere i det daglige. Alle installations – og serviceopgaver, udføres som altid af vores stærkt engagerede og højt kvalificerede medarbejder.


Vi udvikler og bevarer langsigtede kunderelationer, baseret på stor faglig viden og et højt serviceniveau. Vores løsninger er konkurrencedygtige, kvalitetssikre og funktionelle løsninger.
GI–Networks, din garanti for kvalitet og god service.

Raritans og Avocents’ certificerede partner i Danmark

Vi leverer både analoge og digitale løsninger til lokal- og remote management af servere, og serielle konsolservere til management af netværksudstyr og andet serielt udstyr.

Professionelle ”grønne” løsninger, som reducerer energiforbruget

Vi designer rummets indretning, sikrer adskillelse af varme og kolde luftzoner, samt optimering af det aktive udstyrs placering. Vi leverer energivenlige løsninger, hvor vi anvender den nyeste teknologi indenfor effektiv køling.

Mange års erfaring med netværksinstallationer

Hvis know-how, service, sikkerhed og god kvalitet er nøgleord for dig, så er GI-Networks din fremtidige netværksleverandør. Vi projekterer og installerer infrastruktur løsninger, der passer til dit behov.